Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού η Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων «Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος 2014» υπό την Γενική Επιθεώρηση Στρατού/ Γραφείο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους.

Ο σκοπός της άσκησης ήταν η εξάσκηση, η συνεργασία και ο συντονισμός του ΓΕΣ με τους λοιπούς φορείς της πολιτείας, μέσα από την εφαρμογή αμοιβαίων ενεργειών, για επιτυχή αντιμετώπιση της περίπτωσης μείζονος ατυχήματος.

Στην άσκηση συμμετείχαν εκπρόσωποί από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του ΓΕΣ, από τους λοιπούς φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία) αλλά και από την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας , την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το Υπουργείο Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: