Ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφοριακή Αγωγή» στην ΣΠΖ. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πεζικού στην Χαλκίδα, ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Οδική Ασφάλεια – Κυκλοφοριακή Αγωγή». Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιελάμβανε τις παρακάτω εισηγήσεις:

α. «Οδήγηση και Τροχαία Ατυχήματα: H Ψυχολογική Παράμετρος», με ομιλητή το Σμηναγό (ΥΙ) Γ. Πασχαλάκη, Ψυχίατρο, Τμηματάρχη του Τμήματος Θεραπείας – Αποκατάστασης του Διακλαδικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΚΨΥΕΔ/414 ΣΝΕΝ).

β. «Το Τροχαίο Ατύχημα: Πρόληψη – Αίτια – Συνέπειες», με ομιλητή τον Υπαστυνόμο Β’ Ι. Μαραγιάννη του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας.

γ. «Τα τροχαία ατυχήματα στο Στρατό Ξηράς», με ομιλητή τον Ταξχο Γεώργιο Καϊμακτσή, Δντή του Γραφείου Ασφάλειας Πτήσεων – Εδάφους της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού (ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ΓΑΠΕ).

δ. «Το Τροχαίο Ατύχημα – Ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β.» (Ανταπόκριση – Ασφαλής Διακομιδή – Επιχειρησιακή Επέμβαση), με ομιλητή τον ιατρό κ. Πριόνα Γεώργιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

ε. «Το Τροχαίο Ατύχημα – Ο ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας», με ομιλητή τον Πυραγό Μπασδέκη Γεώργιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

στ. «Δίκαιο αστικής ευθύνης από τροχαία ατυχήματα – Αποζημιώσεις», με ομιλητή τον κ. Τρίκκα Γρηγόριο, Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Την ημερίδα παρακολούθησε το σύνολο του στρατιωτικού (μόνιμου και εκπαιδευόμενου) και πολιτικού προσωπικού της Σχολής, καθώς εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης της Χαλκίδας.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της ημερίδας, οργανώθηκε ξενάγηση στην Αίθουσα Τιμών και στο Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: