Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ. (ΓΕΣ)

Tη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β΄» στην Αθήνα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιου Δαβάκη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), από τον Αντιστράτηγο κ. Ευστάθιο Πανυτσίδη, στον Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο.

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ. (ΓΕΣ)

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Τουρνάς, επίτιμοι Διοικητές του Σχηματισμού, αντιπροσωπείες πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί.

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: