Αλλαγή διοικήσεως στο Γ΄ΣΣ- NRDC GR. (ΓΕΣ)

Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Π. ΑΡΕΩΣ» η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR από τον Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Δεβετζή στον Αντιστράτηγο κ. Ηλία Λεοντάρη, παρουσία του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τελλίδη.

Αλλαγή διοικήσεως στο Γ΄ΣΣ- NRDC GR. (ΓΕΣ)

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Χαλκίδης, επίτιμοι Διοικητές του Σχηματισμού, αντιπροσωπείες πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών, Αξιωματικών – Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και απόστρατοι Αξιωματικοί.

Αλλαγή διοικήσεως στο Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: