Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. (Πολεμική Αεροπορία)

Την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, διεξήχθη στην 113 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Μίκρας, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, η δεύτερη φάση του Ετήσιου Σεμιναρίου Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. Το σεμινάριο διοργάνωσε η 113 Πτέρυγα Μάχης, στο πλαίσιο προετοιμασίας της πυροσβεστικής περιόδου 2014.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών και η αλληλοενημέρωση των στελεχών για τον καλύτερο συντονισμό των επιχειρήσεων πυρόσβεσης – αεροπυρόσβεσης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν Αξιωματικοί από την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης καθώς και προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος Βόρειας Ελλάδας.

Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. (Πολεμική Αεροπορία)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: