Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ). (ΓΕΕΘΑ)

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, αντιπροσωπεία της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ (EUMC) με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Πτέραρχο Patric de Rousiers, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, επισκέφθηκαν το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς, όπου και ενημερώθηκαν για το έργο και τις δραστηριότητες του Κέντρου.

Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ). (ΓΕΕΘΑ)

Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ). (ΓΕΕΘΑ)

3 Σχόλια

 1. EVRIPIDES

  H σημασία του ΠΚΕΕΥΕ είναι μεγάλη και κομβική. Βασικά είναι ο πρεσβευτής μας από το 1998 στις ΝΑΤΟ ικές διαδικασίες εκπαίδευσης και έχει εκπαιδευσει πάνω από 1000 αλλοδαπούς αξιωματικούς. Πλέον έχει και ενδιαφέρουσα ιστιοσελίδα στο http://www.mpsotc.gr/ και σελίδα στο FB (για όσους ενδιαφέρονται…)

  Απάντηση
  • Δούκας Γαϊτατζής

   Ενδιαφέρον!
   Ήδη έστειλα αίτημα φιλίας!
   Σχετικά με το FB, πρέπει να το έχω ξαναγράψει, άλλα, επί της ευκαιρίας θα το επαναλάβω, σε συζήτηση με φίλους αναρωτηθήκαμε γιατί οι ΕΕΔ δεν έχουν ανοιχτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα πρότυπα Δυτικών ΕΔ.
   Δεν είναι κακό να δημιουργήσουν και μια σελίδα στο Flickr ώστε να «ανεβαίνουν» κολακευτικές και σχολαστικά επεξεργασμένες φωτογραφίες από δραστηριότητες των ΕΕΔ.
   Πρέπει να προβάλουμε διαρκώς τη δουλεία μας!
   Να διαφημίζουμε το «μαγαζί» μας! (αστείο)

   Απάντηση
   • EVRIPIDES

    Από όσα ξέρω μια σελίδα στο Flick έχει το Υπουργείο και αυτή σχετικά πρόσφατη (2-3 μήνες)…»Πρέπει να προβάλουμε διαρκώς τη δουλεία μας!
    Να διαφημίζουμε το “μαγαζί” μας! (αστείο)»–> Συμφωνώ 1000%.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: