Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στην έδρα της ΕΛΔΥΚ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 09 Απριλίου 14, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, επισκέφτηκε την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) στην έδρα της, στο στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ».

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στην έδρα της ΕΛΔΥΚ. Παρατηρήστε τα άρβυλα του Στρατηγού. (ΓΕΣ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, παραβρέθηκε σε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων κατά την Τουρκική εισβολή του 1974. Επιπλέον, ξεναγήθηκε στο στρατιωτικό μουσείο, παρακολούθησε τη βασική ενημέρωση της Δύναμης και πραγματοποίησε ομιλία προς τους Αξιωματικούς και Οπλίτες της ΕΛΔΥΚ.

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στην έδρα της ΕΛΔΥΚ. Τα διαφορετικού χρώματος άρβυλα του Στρατηγού Μανωλά ξεχωρίζουν. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στην έδρα της ΕΛΔΥΚ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στην έδρα της ΕΛΔΥΚ. (ΓΕΣ)

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: