Συμπόσιο Αρχηγών Αεροπορίας του ΝΑΤΟ. (ΓΕΑ)

Από τη Δευτέρα 7 έως την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συμμετείχε στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροπορίας του ΝΑΤO (ΝΑΤΟ Air Chiefs Symposium – NACS), που έλαβε χώρα στο Ramstein, στην Ο.Δ. Γερμανίας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η παρούσα γεωπολιτική κατάσταση στην Ουκρανία, οι σχέσεις μεταξύ της Δομής Διοίκησης του NATO [NATO Command Structure (NCS)] και της Δομής Δυνάμεων του NATO [NATO Force Structure (NFS)], θέματα εκπαίδευσης και ασκήσεων, η νέα πολιτική Εναέριας Αστυνόμευσης του NATO (NATO Air Policing policy), θέματα αντιβαλλιστικής άμυνας (Ballistic Missile Defence) καθώς και θέματα του ΝΑΤΟϊκού προγράμματος Τακτικής Αξιολόγησης (NATO Tactical Evaluation Program).

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: