Το πρώτο, από τα έξι συνολικά C-130J Super Hercules, έφτασε στο Ισραήλ. (Lockheed Martin)

Το πρώτο από τα συνολικά έξι, στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη, C-130J Super Hercules που έχει παραγγείλει σε δύο διαφορετικά πακέτα το Ισραήλ, δια μέσου του προγράμματος Στρατιωτικών Πωλήσεων Εξωτερικού (FMS) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ), προσγειώθηκε την 9η Απριλίου στην Αεροπορική Βάση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, Nevatim.

Το αεροσκάφος που θα λάβει την εγχώρια ονομασία ‘Shimshon’, πρώτο-παραδόθηκε στην ΠΑ του Ισραήλ τον Ιούνιο 2013 στις ΗΠΑ. Πρόσφατα η Ισραηλινή αμυντική βιομηχανία Elbit Systems κέρδισε σύμβαση για τον εκσυχρονισμό του μεταφορικού αεροσκάφους C-130H Hercules για την Ισραηλινή ΠΑ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: