Απονομή πτυχίων στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Π.Σ. (ΠΣ)

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) την Παρασκευή 11 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας η τελετή αποφοίτησης της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης & Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Χαιρετισμό στους αποφοιτήσαντες απεύθυνε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Φωστιέρης, ενώ τα πτυχία απένειμε ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας, ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Φλόκας, o Προϊστάμενος της Δ/νσης Υγειονομικού Υποστράτηγος ΥΓ Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του 199 ΣΕΚΥΠΣ Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Πύραρχος Δημοσθένης Ραγκαβάς και ο Διοικητής της Σχολής Βιλίων Πύραρχος Ιωάννης Σταμούλης, καθηγητές και καθηγήτριες της Ακαδημίας, καθώς και πλήθος στελεχών του Π.Σ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: