Στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’ συμμετείχαν και τρεις (3) Ναυτικοί Δόκιμοι. (ΓΕΝ)

To  Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε ότι τo Σάββατο 26 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρακολούθησε από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, τον ετήσιο ιστιοπλοϊκό αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’, που πραγματοποιήθηκε στον όρμο Φαλήρου.

Ο εν λόγω ιστιοπλοϊκός αγώνας, που διοργανώθηκε από το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος σε συνεργασία με τους Ναυτικούς Ομίλους Ελλάδος και Παλαιού Φαλήρου καθώς και με το Σύλλογο Ελληνική κλάση Dragon, διεξήχθη εφέτος προς τιμήν του Πολεμικού Ναυτικού και σε αυτόν συμμετείχαν και τρεις (3) Ναυτικοί Δόκιμοι.

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’ (ΓΕΝ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: