Η κάσκα για τους πιλότους μαχητικών πεμπτης γενίας θα καταστευάστει απο ρωσικής προελευσης τεχνολογίαες. (topwar.ru)

Η κάσκα των πιλότων μαχητικών πέμπτης γενιάς θα κατασκευαστεί απο ρωσικής προέλευσης τεχνολογίες. (topwar.ru)

Η Βιομηχανία Έρευνας, Ανάπτυξης και Παραγωγής «Zvezda» (NPP Zvezda) με έδρα την πόλη της Tomilino στη Ρωσία, εξελίσσει μια νέα κάσκα για τους πιλότους του πέμπτης γενιάς μαχητικού αεροσκάφους (PAK-FA) T-50.
H NPP Zvezda έχει μεγάλη εμπειρία στην εξέλιξη προστατευτικών κασκών για πιλότους μαχητικών, δημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR-TASS επικαλούμενο τον επικεφαλής Σχεδιαστή του Su-35 Ίγκορ Ντεμίν.

Δήλωσε επίσης πως είναι σημαντικό να ενωθούν όλες οι προσπάθειες στο δίκτυο εξέλιξης της νέας κάσκας. «Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε την εξέλιξη των συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης, από την ανάπτυξη της ίδιας της κάσκας» δήλωσε ο Ντεμίν.

Ο επικεφαλής Σχεδιαστής επεσήμανε επίσης πως εδώ και πολύ καιρό,  η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν κάσκες με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, στη Ρωσία οι εργασίες σε αυτές τις δύο περιοχές είναι ξεχωριστές. Σύμφωνα με τον Ντεμίν, η NPP Zvezda θα χρησιμοποιήσει τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις στην περιοχή των built-in τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια από εθνικές εταιρείες.

Σύμφωνα με το ΙTAR-TASS οι ΗΠΑ αναπτύσσουν μία κάσκα η οποία αυξάνει, οχι μόνο την κατάσταση επίγνωσης και την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών στον πιλότο, άλλα επίσης παρέχει την ικανότητα ανάλυσης της φυσικής κατάστασης του πιλότου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: