Η εταιρεία ισχυροποιεί την παρουσία της στην πολωνική αγορά. (EAB)

Η εταιρεία ισχυροποιεί την παρουσία της στην πολωνική αγορά. (EAB)

Σύμβαση για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνογνωσίας συντήρησης των αεροσκαφών C-130 υπέγραψε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) με την πολωνική εταιρεία WZL-2.

Την Τρίτη, 6 Μαϊου 2014 η ΕΑΒ ανακοίνωσε πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μηνών και θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την παροχή των υπηρεσιών της ΕΑΒ τόσο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα Βοιωτίας όσο και στην Πολωνία.

Η ΕΑΒ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της πως η νέα σύμβαση είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς, με την ανάληψη του συγκεκριμένου έργου, η εταιρεία επεκτείνει και ισχυροποιεί την παρουσία της στην πολωνική αγορά.

«Η ΕΑΒ έχει αναδειχθεί σε Κέντρο Επιχειρηματικής Αριστείας για τα αεροσκάφη C-130. Η κεφαλαιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας λόγω της μακρόχρονης δραστηριοποίησης στον κλάδο σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη, έχουν συντελέσει στη συνεχή διείσδυση της εταιρείας στη διεθνή αγορά. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη νέα συμφωνία με την WZL-2. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα αυτό να γίνει το εφαλτήριο για περαιτέρω εδραίωση της εταιρικής μας παρουσίας στην πολωνική αγορά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, Δ. Παπακώστας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: