Ελικόπτερο γενικής χρήσης UH-72A Lakota του Στρατού των ΗΠΑ. (US Army)

Η βιομηχανία EADS γνωστοποίησε πως μέσω σύμβασης αξίας 55 εκατομμυρίων $ με το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) έχει αναλάβει την προμήθεια δέκα ελαφρών ελικοπτέρων γενικής χρήσης UH-72A Lakota εξοπλισμένα με ασύρματους ARC-123.

H προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης των ελικοπτέρων έχει οριστεί η 3οη Ιουνίου 2015. Οι εργασίες παραγωγής θα πραγματοποιηθούν στην Κολούμπια του Μισισίπι.

Το παραπάνω δελτίο τύπου δόθηκε στη δημοσιότητα την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης παράδοσης του 300ου UH-72A Lakota στον Στρατό των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την EADS, πρόσφατα, αξιωματικοί του Στρατού των ΗΠΑ ανέφεραν τα σχέδια τους για τον εκσυχρονισμό του στόλου ελικοπτέρου του Στρατού με το UH-72A Lakota.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: