¨Πυρπολητής 4/14¨. Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων ασφάλισαν το αεροδρόμιο της Καρπάθου.. (ΓΕΕΘΑ)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ενεργοποίησε τμήμα της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως του Νοτίου τομέως, στο πλαίσιο της ασκήσεως «Πυρπολητής 4/14».

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

Αυτή τη φορά μάλιστα, έδωσε στην άσκηση πλήρη αληθοφάνεια, αφού τη συνδύασε με τη μετακίνηση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου, των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και όλων των αρχηγών στη Κάρπαθο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον θάνατο, από δολοφονική ενέργεια Τούρκου πιλότου, του Σμηναγού (Ι) Κώστα Ηλιάκη, στις 23 Μαϊου 2006.

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

Έτσι λοιπόν, με εντολή Κωσταράκου, νωρίς το πρωί ενεργοποιήθηκε αιφνιδιαστικώς τμήμα της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως που με ένα ελικόπτερο CH-47D Chinook του 4ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού αερομεταφέρθηκε και αναπτύχθηκε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, όπου «εγκαταστάθηκε» και «ασφάλισε» το αεροδρόμιο, ώστε στη συνέχεια να φτάσει το μεταφορικό αεροσκάφος με τον υπουργό και τους αρχηγούς.

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

Μάλιστα, ευθύς μόλις ο Δ.Αβραμόπουλος εξήλθε από το C-130H της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών που τον μετέφερε, έλαβε κανονική αναφορά από τον επικεφαλής της Δυνάμεως Ταγματάρχη των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

Τις πρωινές ώρες της 28ης Μαΐου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης ¨Πυρπολητής 4/14¨, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Νοτίου τομέα με σκοπό την άμεση αερομεταφορά και ανάπτυξη σε Νησί του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

¨Πυρπολητής 4/14¨. (ΓΕΕΘΑ)

Λ.Σ.Μ. parapolitika.gr

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: