21η Σύσκεψη του Military Airworthiness Authorities (MAWA) Forum. (ΓΕΑ)

Στις 20 και 21 Μαΐου 2014, έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, η 21η τακτική σύσκεψη του MAWA Forum του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (European Defence Agency-EDA), την οποία διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στο πλαίσιο συμμετοχής της Χώρας στο εν λόγω Forum.

21η Σύσκεψη του Military Airworthiness Authorities (MAWA) Forum. (ΓΕΑ)

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι 12 ευρωπαϊκών χωρών, εκπρόσωποι της EDA, της κοινοπραξίας AeroSpace Defence Industries Association of Europe (ASD) και του οργανισμού European Air Transport Command (EATC).

Κατά τη σύσκεψη παραδόθηκε από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Υποστήριξης Αεροσκαφών/Μέσων του ΓΕΑ, Ταξίαρχο (Μ) Παντελεήμων Καραστατήρα, στον πρόεδρο του Forum, κ. Jan Plevka, το έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποδέχεται το Κείμενο Βασικού Πλαισίου της (EDA), (Basic Framework Document Ed. 2.0), που αφορά στην καθιέρωση κοινών απαιτήσεων αξιοπλοϊμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα στρατιωτικά πτητικά μέσα.

21η Σύσκεψη του Military Airworthiness Authorities (MAWA) Forum. (ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: