Βομβαρδιστικό Su-34. (Sukhoi)

Στο πλαίσιο του προγράμματος αμυντικών εξοπλισμών 2014, η ρωσική αεροναυπηγική εταιρεία Sukhoi παρέδωσε στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία το πρώτο πακέτο βομβαρδιστικών αεροσκάφων μαζικής παραγωγής, Su-34.

Το πρώτο πακέτο βομβαρδιστικών αεροσκάφων Su-34 πρώτης γραμμής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sukhoi απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο των εγκαταστάσεων παραγωγής στο Νοβοσιμπιρσκ και κατευθύνθηκαν προς τη αεροπορική βάση όπου και θα αναπτυχθούν.

Η παράδοση των νέων βομβαρδιστικών πρώτης γραμμής έγινε σύμφωνα με σύμβαση του 2012 με την οποία προεβλεπόταν η αγορά ενός μεγάλου πακέτου αεροσκάφων Su-34.
H πενταετούς ισχύος σύμβαση για τα Su-34 που υπογράφηκε το 2008, ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Οι μεγάλης κλίμακας συμβάσεις για τα Su-34 υπογράφηκαν από υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 2008 και το 2012. Η Sukhoi λέει πως προκειται για τις μεγαλύτερες παραγγελίες βομβαρδιστικών αεροσκαφών που προβλέπονται από το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ρωσίας για το διάστημα 2011-2020.
Τα χαρακτηριστικά του νέας γενιάς βομβαρδιστικού πρώτης γραμμής Su-34, περιλαμβάνουν αυξημένη αυτονομία μεγαλύτερη των 4000 χιλιομέτρων, μέγιστη ταχύτητα που ξεπερνά τα 1900 χλμ/ώρα και 8 τόνους ωφέλιμο φορτίο.

Το Su-34 διαθέτει νέο σύστημα ελέγχου όπλων και σύστημα ανεφοδιασμού.

Βομβαρδιστικό Su-34. (Sukhoi)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: