Ανθυπολοχαγός Πυροβόλικου (τάξεως 2013 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων), ουλαμάγος αυτοκινούμενων πυροβόλών M-100,  δίνει αναφορά στον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος επισκέφτηκε το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και την 130 Σμηναρχία Μάχης στην Λήμνο. (ΥπΕθΑ)

Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού (τάξεως 2013 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων),  ουλαμαγός αυτοκινούμενων πυροβόλων M-109, δίνει αναφορά στον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος επισκέφτηκε το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και την 130 Σμηναρχία Μάχης στην Λήμνο. (ΥπΕθΑ)

One Response

  1. Χαράλαμπος

    ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: