Τελετή Αποφοίτησης Νέων Πυροσβεστών. (Π.Σ.)

Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26.06.2014), η τελετή αποφοίτησης των 221 νέων Πυροσβεστών της 78ης εκπαιδευτικής σειράς, στο Παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στα Βίλια Αττικής.

Τελετή Αποφοίτησης Νέων Πυροσβεστών. (Π.Σ.)

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Φλόκας, o Δντης Υγειονομικής Υπηρεσίας Υποστράτηγος ΠΣ Χρήστος Παπαδόπουλος, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Π.Σ., Διευθυντές Διευθύνσεων του Επιτελείου /Α.Π.Σ., επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Π.Σ., ο Δήμαρχος Μάνδρας, η Αντιδήμαρχος Βιλίων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων πυροσβεστών. Στην τελετή χοροστάτησαν, ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίος καθώς και ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος.

Τελετή Αποφοίτησης Νέων Πυροσβεστών. (Π.Σ.)

Τελετή Αποφοίτησης Νέων Πυροσβεστών. (Π.Σ.)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: