9η Ημερίδα Οδοντιατρικού Τομέα στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η 9η Ημερίδα του Οδοντιατρικού Τομέα με θέμα «Αξιολόγηση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου της στοματικής κοιλότητας σε έδαφος προκαρκινικών βλαβών», στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ).

Την ημερίδα διοργάνωσε το Στοματολογικό Τμήμα του 251ΓΝΑ και ομιλητές ήταν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

9η Ημερίδα Οδοντιατρικού Τομέα στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας, ενώ παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Στέφανος Φουρλεμάδης, ο Διοικητής του 251 ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης καθώς και ο Διοικητής του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Μακρής.

9η Ημερίδα Οδοντιατρικού Τομέα στο 251ΓΝΑ. (ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: