Αποφοίτηση της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ)

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

Tα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννη Λαμπρόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ.Άνθιμος, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού καθώς και εκπρόσωποι Πολιτικών, Πρυτανικών και Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά 254 αξιωματικοί, εκ των οποίων 116 του ΣΞ, 38 του ΠΝ, 78 της ΠΑ, 1 Κοινών Σωμάτων, 1 από την Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα, 1 από το Λιμενικό Σώμα, 11 από την Κυπριακή Δημοκρατία, 3 από την Αλβανία, 1 από Αρμενία, 1 από Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 1 από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και 1 από ΠΓΔΜ.

Αποφοίτηση της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: