Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην 71 Α/Μ Ταξιαρχία. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Σχηματισμούς της 1ης Μεραρχία Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ».

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών. (ΓΕΣ)

Αρχικά ο κ. Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε την έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών «ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ», στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΗ Γ.», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς της Ι ΜΠ. (ΓΕΣ)

Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών. (ΓΕΣ)

Η επίσκεψη του κ. Α/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς της Ι ΜΠ ολοκληρώθηκε στην έδρα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ», στο στρατόπεδο «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Ν.», όπου επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Πρατήριο Βόλου, το Σταθμό Επανακτησίμων (ΣΤΕΠ) και το Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών. (ΓΕΣ)

Ο κ. Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των Σχηματισμών και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες του στο προσωπικό τους.

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο Σταθμό Επανακτησίμων (ΣΤΕΠ) φρουράς Βόλου. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ». (ΓΕΣ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ». (ΓΕΣ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: