Αγώνας Δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο». (ΓΕΑ)

Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Φάρων ο 1ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο» απόστασης 24 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο της προβολής του Φαρικού δικτύου της χώρας μας, σε συνδυασμό με την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους.

Οι συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τους διακόσους, είχαν ως σημείο εκκίνησης το Φάρο Ναυπάκτου και σημείο τερματισμού το Φάρο στο Δρέπανο Πατρών, διερχόμενοι από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου.

Στη διοργάνωση του αγώνα συνέβαλαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπάκτου, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, η Τροχαία, το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου, το ΕΚΑΒ, η 116 Πτέρυγα Μάχης, καθώς και πλήθος εθελοντών.

Αγώνας Δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο». (ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: