Η εταιρία Δρομέας στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙΠΕ Σερρών. (Panayotis Vryonis/Flickr)

Σε κατακύρωση διαγωνισμού υπέρ της εταιρείας Δρομέας προέβη ο γερμανικός στρατός, για την προμήθεια επίπλων αξίας 2 εκατ. ευρώ. Η σχετική σύμβαση, που υπογράφηκε την 14η Ιουλίου 2014, προέκυψε μετά τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού που διενήργησε η Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από την Δρομέας στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: