Αποβιβασμένη ομάδα πεζικού κινείται μπροστά από ΤΟΜΠ M113 του 645 Μ/Κ ΤΠ από όπου έχει εξέλθει. Το M113 μόλις ολοκλήρωσε τη διέλευση υδάτινου κωλύματος. Εντύπωση κάνουν οι αεροφωτογραφίες από τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο. (ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΝΕΣΤΟΣ – 14», την οποία πραγματοποίησε το 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «2° ΣΙ – ΕΦΕΣΟΣ», στον ποταμό Νέστο στην περιοχή Τοξοτών Ξάνθης, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014.

ΤΟΜΠ M113 του 645 M/K ΤΠ πραγματοποιεί διέλευση υδάτινου κωλύματος. (ΓΕΣ)

Η άσκηση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης στα πλωτά μέσα και εξέτασε το συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη διάβαση ευκαιρίας ενός υδάτινου κωλύματος.

Άρμα μάχης Leopard 2 HEL, της υπό διοίκησης Ίλης στο 645 Μ/Κ ΤΠ, πραγματοποιεί διέλευση υδάτινου κωλύματος. (ΓΕΣ)

Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Θωμαΐδης, ο Διοικητής της ΧΧV ΤΘΤ και ο Διοικητής της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ.

Μαζι με το 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού ασκήθηκε και η προσκεκολλημένη Ίλη αρμάτων μάχης Leopard 2 HEL. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: