Θωρακισμένα όχηματα LAV II Coyote του Καναδικού Στρατού στο Αφγανιστάν. (GDLS-Canada)

Φάλαγγα θωρακισμένων οχημάτων LAV II Coyote του Καναδικού Στρατού στο Αφγανιστάν. (GDLS-Canada)

Η βιομηχανία General Dynamics Land Systems-Canada (GDLS-Canada) προκειται να προμηθεύσει το υπουργείο Άμυνας του Περού με νέα Ελαφρά Θωρακισμένα Οχήματα (LAV) στο πλαίσιο σύμβασης δια μέσου της Canadian Commercial Corporation της Κυβέρνησης του Καναδά.
Η αξίας 67 εκατομμυρίων $ σύμβαση ανακοινώθηκε την 24η Ιουλίου.

Με την υπογραφή της σύμβασης το Περού θα προμηθευτεί 32 τεθωρακισμένα 8Χ8 οχήματα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) της οικογενείας LAV II με αμφίβιες ικανότητες.
Το οχήματα θα χρησιμοποιηθούν από τους περουβιανούς Πεζοναύτες.

Δεν είναι σαφές εάν ο στόλος οχημάτων θα εξοπλιστεί με οποιοδήποτε εξοπλισμό, όπως τηλεχειριζόμενο ή θωρακισμένο επανδρωμένο σταθμό οπλισμού ή θωρακισμένο επανδρωμένο πύργο.

Σύμφωνα με την GDLS-Canada οι παραδώσεις των οχημάτων θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2015.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: