Το Μεξικάνικο ΠΝ προμηθεύεται έναν εξομοιωτή γέφυρας πλοίου και 24 επιτραπέζιους σταθμούς εκπαίδευσης.(nautissim.com)

Το Μεξικάνικο ΠΝ προμηθεύεται έναν εξομοιωτή γέφυρας πλοίου και 24 επιτραπέζιους σταθμούς εκπαίδευσης.(nautissim.com)

Το Πολεμικό Ναυτικό του Μεξικού επέλεξε την Ολλανδική εταιρεία εξομοιωτών VSTEP BV για την προμήθεια ενός εξομοιωτή γέφυρας πλοίου NAUTIS κλάσης A και 24 επιτραπέζιους σταθμούς εκπαίδευσης για τη Ναυτική Ακαδημία στη Βερακρούς.

Οι εξομοιωτές θα εγκατασταθούν στη νέα εκπαιδευτική πτέρυγα της ναυτικής σχολής Heroica Escuela Naval Militar η οποία προκειται να ενεργοποιηθεί στα τέλη του 2014.

Ο εξομοιωτής γέφυρας πλοίου NAUTIS κλάσης Α της VSTEP διαθέτει οριζόντιο οπτικό πεδίο 240 μοιρών. Χρησιμοποιεί την εκδοσή λογισμικού NAUTIS Naval Task Force , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ναυτικού και της ακτοφυλακής σε μία ποικιλία αποστολών.

Η VSTEP BV και η μεξικάνικη εταίρος Edutelsa προκειται να παραδώσουν και εγκαταστήσουν από κοινού το σύνολο του εξοπλισμού που αγόρασε το Πολεμικό Ναυτικό του Μεξικού.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: