Η ρωσική ομάδα, νικήτρια του ομαδικού διαδωνισμου στο Tank Biathlon 2014, κατα την τελετή απονομής των βραβείων στο στρατοπεδο της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραχίας Τυφεκιοφόρων Φρουρών Tamanskaya στα περιχωρα της Μόσχας.( Kirill Kalinnikov / RIA Novosti)

Η ρωσική ομάδα, νικήτρια του ομαδικού διαγωνισμού στο Tank Biathlon 2014, κατά την τελετή απονομής των βραβείων στο στρατόπεδο της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Τυφεκιοφόρων Φρουρών Tamanskaya στα περίχωρα της Μόσχας.( Kirill Kalinnikov / RIA Novosti)

Οι Ρώσοι αρματιστές νίκησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στα ατομικά αγωνίσματα του δεύτερου αρματικού διάθλου που ολοκληρώθηκε στο πεδίο βολής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Αλαμπίνο στα περίχωρα της Μόσχας το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014.

Τα πληρώματα του Καζακστάν κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο.

Τα ρωσικά πληρώματα άρματος κέρδισαν και το ομαδικό άθλημα.

Η ρωσική ομάδα κέρδισε το χρυσό για τον καλύτερο χρόνο της 1 ώρας και 13 λεπτών και 13 δευτερολέπτων.
Η αρμένικη ομάδα ήρθε δεύτερη, με 1 ώρα 20 λεπτά και 03 δευτερόλεπτα και η κινέζικη ομάδα κατατάχθηκε τρίτη με 1 ώρα 30 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα.

Το πλήρωμα των Καζάκων, το οποίο προηγούνταν μέχρι τον αγώνα σκυταλοδρομίας, ήρθε τέταρτο με 1 ώρα 34 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια ήταν κρίσιμες για την βαθμολόγηση των πληρωμάτων.

To άρμα μάχης T-72B3M. (© Vitaly V. Kuzmin)

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Στρατηγός Σεργκει Σοιγκου επιβράβευσε τους νικητές.

Το πρωτάθλημα που περιλάμβανε οδήγηση με άρμα μάχης και βολές με πολυβόλα και πυροβόλα έλαβε χώρα στο Αλαμπίνο από 4 έως 16 Αυγούστου και συμμετείχαν συνολικά δώδεκα χώρες: Ρωσία, Αγκόλα, Αρμενία, Λευκορωσία, Βενεζουέλα, Ινδία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Κίνα, Κουβέιτ, Μογγολία και Σερβία. Περισσότερες από 20 χώρες απέστειλαν αντιπροσώπους.

Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το Σάββατο στα μέσα ενημέρωσης πως το πρωτάθλημα Tank Biathlon είχε περισσότερους από 70000 θεατές.

Στον φετινό διαγωνισμό “Διεθνές Αρματικό Δίαθλο 2014″ (Tank Biathlon) χρησιμοποιήθηκε μια ειδικά ενισχυμένη για τον αρματικό διαγωνισμό, το άρμα μάχης T-72B3M (το οποίο μερικές φόρες έχει την ονομασία T-72B4) είναι μια ειδική έκδοση του T-72B3.

Οι κύριες διαφορές από το T-72 που χρησιμοποιήθηκε το 2013 είναι: Πανοραμικό περισκόπιο αρχηγού, αυξημένη ισχύ κινητήρα, αυτόματη μετάδοση και σύστημα έλεγχου οδήγησης. Μπορούμε να πούμε πως προκειται για τη “ψηφιακή” έκδοση του T-72B3.

Απόδοση από το Russia Beyond the Headlines για το Προέλαση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: