Συνάντηση Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον απερχόμενο και νέο ΑΚΑΜ της Ιταλίας. (ΓΕΕΘΑ)

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον απερχόμενο Ακόλουθο Άμυνας της Ιταλίας στη χώρα μας Σμήναρχο Andrea Venanzi και τον νέο Ακόλουθο Άμυνας, Σμήναρχο Antonio Albanese.

Συνάντηση Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον απερχόμενο και νέο ΑΚΑΜ της Ιταλίας. (ΓΕΕΘΑ)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Ακόλουθο Άμυνας για την άψογη συνεργασία που είχε με τις ελληνικές αρχές στο διάστημα που υπηρέτησε στη χώρα μας.

Συνάντηση Α/ΓΕΑ με τον απερχόμενο και νέο ΑΚΑΜ της Ιταλίας. (ΓΕΑ)

Νωρίτερα, την ίδια μέρα,  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συναντήθηκε στο γραφείο του, με τον απερχόμενο Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) της Ιταλίας στην Αθήνα.

Συνάντηση Α/ΓΕΑ με τον απερχόμενο και νέο ΑΚΑΜ της Ιταλίας. (ΓΕΑ)

Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον Ιταλό ΑΚΑΜ για τη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. Παράλληλα, συνεχάρη τον νέο Ιταλό ΑΚΑΜ,για την ανάληψη των καθηκόντων του.

O Α/ΓΕΑ ανταλλάσσει χειραψία με το νεο ΑΚΑΜ της Ιταλίας Σμήναρχο Antonio Albanese. (ΓΕΑ)

4 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: