Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην 1ης Ε.Μ.Α.Κ. (Π.Σ.)

Επίσκεψη πραγματοποίησε η Πρέσβειρα του Ισραήλ Irit Ben-Abba στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., την 27 Αυγούστου, προκειμένου να παρακολουθήσει την εκπαίδευση Ισραηλινής αποστολής, αποτελούμενη από πέντε (5) επαγγελματίες πυροσβέστες και τρεις (3) εθελοντές.

Την Πρέσβειρα του Ισραήλ υποδέχθηκε ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου με το Διοικητή της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. Αρχιπύραρχο Αθανάσιο Σερεντέλλο.

Η Ισραηλινή αποστολή βρίσκεται στη χώρα μας από 18 έως 28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της Ελληνο-Ισραηλινής συνεργασίας και προκειμένου να εκπαιδευτεί σε θέματα δασικών πυρκαγιών. Για το λόγο αυτό ενσωματώθηκε στις ομάδες πεζοπόρου της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. ακολουθώντας αυτές σε όποιες δασικές πυρκαγιές ενεπλάκησαν.

Επίσκεψη της Πρέσβη του Ισραήλ στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. (Π.Σ.)

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: