Το νέο ραντάρ επιτήρησης TS-80 PLUS. (selex-es.com)

Η βιομηχανία Selex ES παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας (MSPO),η οποία διοργανώνεται από 1-4 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία, το αερομεταφερόμενο σύστημα ραντάρ επιτήρησης Gabbiano TS-80 PLUS.

Το TS-80 PLUS το οποίο ζυγίζει 44 κιλά, είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας ραντάρ Gabbiano, το οποίο προσφέρει μία σειρά δυνατοτήτων επιτήρησης περιλαμβανομένων των: υψηλής ευκρίνειας ραντάρ συνθετικού ανοίγματος Synthetic Aperture Radar (SAR) και αντίστροφης συνθετικής απεικόνισης ραντάρ Inverse Synthetic Aperture Radar (ISAR) για αποστολές επιτήρησης, περιπολιών, φύλαξης και παρακολούθησης.
Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εναέριων πλατφορμών.

Είναι εξοπλισμένο με επιλογές όπως η επιτήρηση αέρος-αερος με δυνατότητα ιχνηλάτησης ενώ συνεχίζεται η έρευνα (track-while-scan), χαρτογράφηση εδάφους (Ground Mapping) υψηλής ευκρίνειας,  απεικόνιση στόχου πλοίου και ταξινόμηση με επιλογή ISAR και πλοήγηση με Ground Mapping και δυνατότητα αποφυγής καιρού.

Το TS-80 PLUS ζυγίζει 25 κιλά λιγότερο από το Gabbiano T200, έχει δυνατότητα περιστροφής κεραίας 360 μοιρών και μεγάλη σάρωση καθ΄ύψος, επίπεδο «πιάτο» κεραίας 90 εκατοστών και ισχύος 80 βατ. Μπορεί να τοποθετηθεί στο ρύγχος ή την κοιλία ενός αεροσκάφους.

Ενημερωτικό φυλλάδιο του ραντάρ σε μορφή pdf: PR_SES_020914_TS80plus_MSPO_EN (Download: pdf, Size: 36.5 KB)

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: