Σπουδαστές της ΣΜΥΝ εκτελούν πυρά φορητού οπλισμού νν πλω κατά τη διάρκεια του θερινού εκπαιδευτικού πλου 2013. (ΣΜΥΝ)

Σπουδαστές της ΣΜΥΝ εκτελούν πυρά φορητού οπλισμού εν πλω κατά τη διάρκεια του θερινού εκπαιδευτικού πλου 2013. (ΣΜΥΝ)

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) εξέδωσε ανακοίνωση τύπου με την οποία ο Διοικητής της Σχολής, Πλοίαρχος Π. Χατζάκης ΠΝ, προσκαλεί τους επιτυχόντες σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, να παρουσιαστούν για κατάταξη τη Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 07:00 στην έδρα της Σχολής, η οποία βρίσκεται στο Ναυτικό Οχυρό της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ), στον Σκαραμαγκά Αττικής.

Οι επιτυχόντες, κατά την κατάταξή τους, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην παράγραφο 2 του Παραρτήματος «ΣΤ» της υπ’αριθμ. 17 εγκυκλίου ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ, με ημερομηνία 25-04-2014.

Περαιτέρω πληροφορίες/οδηγίες σχετικά με την κατάταξη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΜΥΝ : http://www.hellenicnavy.gr/smyn/index.php

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: