Κατάταξη πρωτοετών Ευελπίδων. (ΣΣΕ)

Στις εγκαταστάσεις τις ιστορικής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής, παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 10 Σεπ 14 στις 7:30 το πρωί οι επιτυχόντες μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων νέοι μαθητές της Σχολής, οι Ευέλπιδες Ιης Τάξεως, οι οποίοι θα αποτελούν πλέον την Τάξη 2018 αυτής.

Κατάταξη πρωτοετών Ευελπίδων. (ΣΣΕ)

Συνολικώς κατατάχτηκαν 204 νέοι μαθητές, εκ των οποίων 167 άνδρες και 37 γυναίκες, τόσο για τα Όπλα (Πεζικό, Πυροβολικό, Ιππικό – Τεθωρακισμένα, Μηχανικό, Διαβιβάσεις, Αεροπορία Στρατού) όσο και για τα Σώματα (Τεχνικού, Υλικού Πολέμου, Εφοδιασμού-Μεταφορών, Έρευνας και Πληροφορικής).

Κατάταξη πρωτοετών Ευελπίδων. (ΣΣΕ)

Στους νέους μαθητές και στους γονείς τους, οι οποίοι τους συνόδευαν, μίλησε ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Χρήστος Καρυώτης στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής και ακολούθως ξεκίνησε η διαδικασία κατατάξεώς τους με ευθύνη της Διοικούσας Τάξεως των Ευελπίδων.

Κατάταξη πρωτοετών Ευελπίδων. (ΣΣΕ)

Λ.Σ.Μ.

parapolitika.gr

9 Σχόλια

   • EVRIPIDES

    Συμφωνώ αλλά γενικά εαν ΔΕΝ αγαπήσεις αυτή τη δουλειά όλες οι χρονιές θα είναι δύσκολες…

   • EVRIPIDES

    Το μόνο θετικό είναι οτι όταν αποφοιτήσουν η κατάσταση είναι στο ναδίρ και μάλλον συνεχώς θα βελτιώνεται (λίγο-λίγο). Θα μάθουν στα λίγα….

   • Δούκας Γαϊτατζής

    Με την επαγγελματοποιήση του ΕΣ, οι απαιτήσεις από τους νέους αξιωματικούς είναι ακόμη περισσότερες σε σχέση με το παρελθόν, πρέπει να γνωρίζουν πολλά.
    Αλλο είναι να διοικείς μια διμοιρία 10-15 κληρωτών στρατιωτών και άλλο μία Επαγγελματιών Οπλιτών με 10+ χρόνια στο στρατό.

   • EVRIPIDES

    Δυστυχώς ή ευτυχώς σε λίγες μονάδες το μίγμα είναι υπερ των Μονίμων. Οι περισσότεροι Αξκοί θα συναντήσουν κυρίως στρατευσιμους. Διαφορετικό ο χειρισμός των δυο κατηγοριών, ενας ο σκοπός : δημιουργία μαχητών και μαχητικής ισχύς σε επίπεδο διμοιρίας και λόχου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: