Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο ΤΕΘΑ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, επισκέφθηκε, το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), όπου ενημερώθηκε αναφορικά με το όραμα, την αποστολή, την στρατηγική και τους στόχους που έχει θέσει το ΤΕΘΑ, ως υπεύθυνος Φορέας του Γενικού Επιτελείου Στρατού και κατ’ επέκταση του ΥΠΕΘΑ, αναφορικά με την ορθολογιστική διαχείριση και εν γένει αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του.

Ο κ. Α/ΓΕΣ έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες του στο προσωπικό (Στρατιωτικό και Πολιτικό) του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, για συνέχιση του έργου και ολοκλήρωση της προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει για έναν πλήρη μετασχηματισμό του Ταμείου και μετατροπή του σ’ έναν σύγχρονο, ικανό και ευέλικτο Φορέα, στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης και αξιοποίησης των ακινήτων του ΥΠΕΘΑ.

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο ΤΕΘΑ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: