Μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας. (ΓΕΑ)

Συμφωνά με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), η Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει στη ΝΑΤΟϊκή Αεροπορική Άσκηση «Noble Arrow 2014» (NOAW 2014), η οποία διεξάγεται στη Γαλλία, από την Τρίτη 14 έως και την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, με τέσσερα (4) αεροσκάφη M-2000-5 και τριάντα επτά (37) άτομα προσωπικό (11 Ιπτάμενοι και 26 Τεχνικοί) της 331 Μοίρας, τα οποία μεταστάθμευσαν στην Αεροπορική Βάση Luxeuil.

Σκοπός της άσκησης είναι η εκπαίδευση στη σχεδίαση και στην εκτέλεση αεροπορικών επιχειρήσεων καθώς και στην προετοιμασία συμμετοχής στη ΝΑΤΟϊκή Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης [NATO Response Force – (NRF 2015)].

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: