Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235

Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235

Μετά τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, η Άγκυρα συνεχίζει να δίνει εντολές για παράνομες πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος και σε ελικόπτερα της τουρκικής… ακτοφυλακής

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αεροσκάφος τύπου CN-235 της τουρκικής ακτοφυλακής πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από το Κουνελονήσι και το Αγαθονήσι σήμερα το πρωί στις 09:27 και στις 09:28 αντίστοιχα, στα 1700 πόδια.

Το Τουρκικό αεροσκάφος αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίστηκε από ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Περίπου μια ώρα αργότερα στις 10:12 στα 400 πόδια και στις 10:24 στα 500 πόδια, ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής τύπου ΑΒ-412, πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από Κουνελονήσι.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: