Επίσημη Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στην Ιορδανία. (ΓΕΕΘΑ)

Από την Κυριακή 26 έως την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Στρατηγό Mohammad Al-Zaben.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα Αρχηγού πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες:

  • Συνομιλίες με τον Ιορδανό ομόλογό του Στρατηγό Mohammad Al-Zaben και την Α.Υ. τον Πρίγκηπα Feisal Al-Hussein ο οποίος φέρει τον βαθμό του Αντιπτεράρχου.
  • Συνάντηση με τον Ιορδανό Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχο Mansour Al-Jabour.
  • Συνάντηση με τον Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού Υποστράτηγο Δρ. Omar Al Khaldi.
  • Απονομή αναμνηστικών διακριτικών σε Ιορδανούς Αξιωματικούς, όλων των βαθμών και Κλάδων, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από Ελληνικά Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: