Τοποθέτηση της φορητής, αποσυναρμολογούμενης, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta. (mabeybridge.com)

Η διεύθυνση εξοπλισμών του Ελβετικού Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας, Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού, Armasuisse, έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός πελάτης της φορητής, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta Bridge. Η νέα, ενιαία, γέφυρα Delta των 90 μέτρων θα αναπτυχθεί τον επόμενο μήνα και θα γεφυρώσει τον ποταμό Ρήνο κοντά στο Κούρ, την πρωτεύουσα του Ελβετικού καντονιού του Γκραουμπύντεν.

Η νέα συναρμολογούμενη γέφυρα θα χρησιμοποιηθεί από τον Ελβετικό Στρατό για την μετακίνηση στρατευμάτων από και προς τα πεδία βολών στο Ροσμπόντεν. Ο ποταμός Ρήνος διασχίζει τα πεδία βολών και ο Ελβετικός Στρατός θα χρησιμοποιήσει την νέα γέφυρα για την μετακίνηση των στρατευμάτων και εξοπλισμού τους, η οποία θα ενισχύσει σε μεγάλο σημείο την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού.

Η νέα γέφυρα Delta αντικαθιστά δύο, δυο τμημάτων μεσαίων γεφυρών Girder και θα διαθέτει δρόμο πλάτος 4,2 μέτρων, έτσι θα μπορούν να αντέξουν τα οχήματα μάχης του Ελβετικού Στρατού.

Η γέφυρα κατασκευάζεται από την βρετανική βιομηχανία Mabey Bridge.

Τοποθέτηση της γέφυρας. (mabeybridge.com)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: