Εκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒ. (ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 09 και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού από τα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών Τάξεως 2015, αποτελώντας σύμφωνα με την παράδοση του Όπλου «Το βάπτισμα του Πυρός» για τους νέους Πυροβολητές.

Εκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒΕκπαιδευτικές Βολές στη ΣΠΒ

One Response

  1. tsimuha2

    Tσσσσ,η υψηλη τεχνη της τοποθετησης του πατοφτυαρου επανω στον κασμα,κατι τετοια κανουν τα παλιοπαιδα και ανακαλω,επιτελους εχουμε στρατευμα.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: