Ορκωμοσία Ανθυποσμηναγών ΕΑ της 41ης Σειράς. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε, στο Αμφιθέατρο «Υπσγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς» της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η ορκωμοσία πέντε Ανθυποσμηναγών, ειδικότητας Ελεγκτή Αεράμυνας (ΕΑ), της 41ης σειράς.

Τα ξίφη επέδωσε, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του  Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, ο Διοικητής της ΣΙ, Υποπτέραρχος (Ι) Παντελής Σαπαντζόγλου, παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Αντώνιου Αθανασίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

Ορκωμοσία Ανθυποσμηναγών ΕΑ της 41ης ΣειράςΟρκωμοσία Ανθυποσμηναγών ΕΑ της 41ης ΣειράςΟρκωμοσία Ανθυποσμηναγών ΕΑ της 41ης ΣειράςΟρκωμοσία Ανθυποσμηναγών ΕΑ της 41ης Σειράς

Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.

Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, πραγματοποιήθηκε στην 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης/Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, βράβευση των πρωτευσάντων νέων Ανθυποσμηναγών, από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (Σ.Α.Σ.Ι.).

Ο πρόεδρος, Αντιπτέραρχος ε.α Ευάγγελος Γεωργούσης και Μέλη του Συνδέσμου, επέδωσαν τιμητικό έπαινο στους πρωτεύσαντες νέους Ανθυποσμηναγούς ειδικότητας Ιπταμένου, Μηχανικού και Ελεγκτή Αεράμυνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, o Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Παντελής Σαπαντζόγλου, ο Διευθυντής Επιθεωρήσεων του ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (ΕΑ) Κωνσταντίνος Φουσταλιεράκης, ο Κοσμήτορας και καθηγητές της Σχολής, καθώς και αντιπροσωπεία Ικάρων.

Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.Βράβευση Νέων Ανθυποσμηναγών από τον Σ.Α.Σ.Ι.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: