Επίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜ. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, ο Διοικητής της 115 Πτέρυγας Μάχης (115ΠΜ), Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Γερόλυμος, υποδέχθηκε τον Υποδιοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), Αρχιπλοίαρχο (Μ) ΠΝ Γεώργιο Μπαμπλένη και τους σπουδαστές της Σχολής, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα της 115ΠΜ, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκαν σε χώρους της Μονάδας.

Επίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜΕπίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜΕπίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜΕπίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜΕπίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜΕπίσκεψη της ΣΕΘΑ στην 115ΠΜ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: