Το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Διαβιβάσεων στο Χαϊδάρι Αττικής, η εκπαιδευτική άσκηση ΤΑΜΣ «ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ».

Σκοπός της άσκησης ήταν να εκπαιδευτούν στα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα του στρατού ξηράς οι νέοι Ανθυπολοχαγοί Διαβιβάσεων τάξεως ΣΣΕ 2015.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης αναπτύχθηκε το Κέντρο Επικοινωνιών ενός Σχηματισμού και επιτεύχθηκαν ενσύρματες και ασύρματες επικοινωνίες μεταξύ προϊστάμενων και υφιστάμενων κλιμακίων.

Την άσκηση παρακολούθησαν ο Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ και ο Διευθυντής Διαβιβάσεων του ΓΕΣ οι οποίοι συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους και τους παρείχαν κατευθύνσεις και συμβουλές.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: