Την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας, Rear Admiral Alexandru Mirsu, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα. Ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας επισκέπτεται την Ελλάδα προσκεκλημένος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στο σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές ροές στον χώρο των Βαλκανίων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: