Τη Δευτέρα 01 Αυγούστου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Στρατός Ξηράς συνέδραμε στην επιχείρηση κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στην Φαράκλα Ευβοίας, με τη διάθεση:

– Στις επίγειες δυνάμεις κατάσβεσης προσωπικού του τμήματος «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ», καθώς και Μηχανημάτων Μηχανικού.

– Στις εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης 4 Ελικοπτέρων CH-47D  της Αεροπορίας Στρατού. Τα Ελικόπτερα συμπλήρωσαν συνολικά 35 ώρες πτήσης κατάσβεσης και εκτέλεσαν 212 ρίψεις νερού.

Την Τρίτη 02 Αυγούστου 2016, ο Στρατός Ξηράς συνέχισε την συνδρομή στην επιχείρηση κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στην Φαράκλα Ευβοίας, με τη διάθεση :

– Στις επίγειες δυνάμεις κατάσβεσης προσωπικού του τμήματος «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ», καθώς και Μηχανημάτων Μηχανικού.

– Στις εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης 3 Ελικοπτέρων CH-47D της Αεροπορίας Στρατού. Τα Ελικόπτερα συμπλήρωσαν συνολικά 17,9 ώρες πτήσης κατάσβεσης και εκτέλεσαν 101 ρίψεις νερού.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: