Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο αλληλοενημερώσεως των Μειζόνων  Διοικήσεων, επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης και ο Διοικητής Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναυάρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως δόθηκε η δυνατότητα παρουσιάσεως της αποστολής, των έργων και των δραστηριοτήτων του Αρχηγείου Στόλου, ενώ παράλληλα  αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη μετάβαση των Αρχηγών/Διοικητών  στο Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ) ΚΕΡΚΥΡΑ, το Υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΙΠΙΝΟΣ και την Φρεγάτα (Φ/Γ) ΣΠΕΤΣΑΙ, όπου και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των εν λόγω μονάδων του ΑΣ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: