Φωτογραφίες του αυτοκινούμενου, τοποθετημένου επί φορτηγού, πυροβόλου «Phlox» έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο, αναρτήθηκαν από τον αναπληρωτή διευθυντή της βιομηχανίας Ουραλβαγκονζαβόντ Αλεξέι Ζαριτς, δημοσίευσε η Ροσίσκαγια Γκαζέτα.

«Στείλαμε το Phlox… στο φόρουμ. Ελάτε να το δείτε. Η βιομηχανία Ουραλβάγκονζαβόντ θα παρουσιάσει 50 μέσα στρατιωτικού εξοπλισμού». Αλεξέι Ζαριτς.

Το 120 χιλιοστών αυτοκινούμενο οβιδοβόλο «Phlox» είναι μόνο ένα από τα περίπου πενήντα προηγμένα συστήματα που θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους κατά τη διάρκεια του φόρουμ στρατιωτικής τεχνολογίας “Army-2106” στα προάστια της Μόσχας.

Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των νέων συστημάτων παραμένουν στο σκοτάδι.

Τοποθετημένο σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του φορτηγού Ural-4320 με θωρακισμένο θάλαμο επιβατών, έχει δραστικό βεληνεκές βολής έως 10000 μέτρα και ελάχιστο βεληνεκές μόλις 100 μέτρα.

Έχει αρχική προμήθεια πυρομαχικών περισσότερων από 80 ολοκληρωμένων βλημάτων.

Το «Phlox» βάλλει σε αυτόματη λειτουργία και το όπλο του έχει τη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών για να κλειδώσει πάνω στον στόχο.

Διαθέτει έναν τηλεχειριζόμενο πολυβόλο των 12,7 χιλ, τοποθετημένο στην οροφή του φορτηγού και έναν ηλεκτροπτικό παρεμβολέα ηλεκτρονικών τύπου Shtora που προκαλεί σύγχυση στους καθοδηγούμενους αντιαρματικούς πυραύλους, τα τηλέμετρα λέιζερ και τους καταδείκτες στόχων.

Απόδοση/Μετάφραση από το Sputniknews.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: