Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα αποστείλει 50 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (ΤΟΜΑ) Bradley στον Στρατό του Λιβάνου.

Ο Στρατός προετοιμάζεται για μια ξεχωριστή μάχη κατά των τρομοκρατικών ομάδων, Μπάαλμπεκ και αλ-Κάϊντα. Σύμφωνα με δημοσίευση του ιστότοπου aljoumhouria ο Στρατός εκτέλεσε την Τετάρτη εντατικά πυρά πυροβολικού σε τοποθεσίες του Ντα’ες με την εγγύς αεροπορική υποστήριξη στρατιωτικών ελικόπτερον.

Ο Στρατός των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περισσότερο από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια για να προμηθεύσει τον Λιβανέζικο Στρατό με όπλα, εξοπλισμό και εκπαίδευση ώστε να ενισχύσει τις ικανότητες του.

Οι ΗΠΑ θα αποστείλουν τον Οκτώβριο δυο ελαφρά επιθετικά αεροσκάφη Super Tucano και ακόμα δύο το 2018 καθώς επίσης και το πρώτο πακέτο των 32 ΤΟΜΑ M2 Bradley.

Απόδοση/Μετάφραση από το defenseworld.net για την Προέλαση.

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: