Το Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017, ο Διοικητής της KFOR, στρατηγός Τζιοβάνι Φουνγκο, προέδρευσε της τελετής αλλαγής φρουράς της Ελληνικής Δύναμης Κοσόβου στο στρατόπεδο Φιλμ Σίτι. Μετά από έξι μήνες αξιότιμης υπηρεσίας στην KFOR, ο ταγματάρχης Ιωάννης Καλυβιώτης παρέδωσε την διοίκηση στον ταγματάρχη Ιωάννη Ευσταθιάδη.

Απευθυνόμενος στους στρατιώτες, ο COMKFOR εξέφρασε την εκτίμηση του για τις εξαιρετικές επιδόσεις, την δέσμευση και τον επαγγελματισμό του Ελληνικού Στρατιωτικού Τμήματος. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι μια χώρα με σημαντική συνεισφορά στην KFOR με τους στρατιώτες της να συμμετέχουν σε αποστολές φύλαξης του στρατοπέδου Φιλμ Σιτι και στις Ομάδες Διαμεσολάβησης και Παρακολούθησης (LMT), στο πλαίσιο του κοινού περιφερειακού αποσπάσματος – Βορρά (JRD-N).

Greek CoC
Greek CoCGreek CoCGreek CoCGreek CoC
Πηγή: jfcnaples.nato.int

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: