Το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας διοργανώνει, ημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας τη Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο “HILTON”, στη Λευκωσία.

Πρωταρχικός στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ελληνικών Αμυντικών Βιομηχανιών καθώς και των Κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αμυντικό τομέα. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων καθώς και των ερευνητικών κέντρων, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων για χρηματοδότηση που παρέχονται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ημερίδα απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις έρευνας και καινοτομίας, καθώς και σε ακαδημαϊκούς – ερευνητές, των οποίων τα ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το έντυπο εγγραφής

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τους πιο κάτω:

Επισμηναγό (Ι) Παναγιώτη Χατζηπαυλή
Γρ. Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας
Διεύθυνση Εξοπλισμών
Υπουργείο Άμυνας
Τηλ. +35722807654
Fax. +35722661350
Email: seminar@mod.gov.cy
decepoc@mod.gov.cy

Λοχαγό (ΠΖ) Χριστόφορο Χριστοφόρου
Σημείο Επαφής Δυνατοτήτων ΕΟΑ
Υπουργείο Άμυνας
Τηλ. +35722807671
Fax: +35722661350
Email: seminar@mod.gov.cy

2 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: