Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, οι εκπαιδευόμενοι του 186ου Σχολείου Βασικής Εκπαιδεύσεως Υποβρυχίων Καταστροφών, συμμετείχαν στο Μαραθώνιο Δρόμο της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών (Σ.Υ.Κ.), επί της κλασσικής διαδρομής, με σημείο εκκίνησης το Μαραθώνα και σημείο τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο. Η ανωτέρω δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο εκπαίδευσης των υποψήφιων Υποβρύχιων Καταστροφέων.

Μαραθώνιος Δρόμος Σχολής Υποβρυχίων ΚαταστροφώνΜαραθώνιος Δρόμος Σχολής Υποβρυχίων ΚαταστροφώνΜαραθώνιος Δρόμος Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών

 

One Response

  1. selenos

    1)Ευγε!Εχω τρεξει εννεα φορες την κλασσικη διαδρομη,ειναι μια πολυ δυσκολη περιπτωση.2)Λογικα αναφερομαστε σε στελεχη του Στρατου ξηρας,και οχι σε ΟΥΚαδες.Ελπιζω να μην τους κατηργησαν…ακομη!

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: